Рекламни простор

Услуге СЦ “Нови Београд” укључују услуге два објекта: Хале спортова и СРЦ “11. април”.

Хала спортова првенствено пружа услуге професионалним спортистима и клубовима, али је отворена и за рекреативце. Поред велике дворане, корисницима су на располагању и три универзалне сале, професионална теретана и столови за стони тенис. Најатрактивнији простор Хале спортова, свакако је велика дворана, капацитета 5000 седишта. Место је одржавања многих спортских и културних манифестација.

СРЦ “11. април” се налази у непосредној близини студентског града, на територији Општине Нови Београд. Намењен је претежно рекреативном спорту, али и професионалним спортистима и клубовима. Једини је објекат са отвореним и затвореним базенима на територији Новог Београда. У саставу центра налазе се три отворена безена, три затворена базена, савремено опремјен фитнес центар, климатизована сала за стони тенис, сала за мале спортове, отворени и затворени терени за тенис, универзална сала и стрељана.

Простор који је предвиђен за наменско обележавање подразумева унапред одређене локације, позиције и максималне димензије намењене рекламном простору на видљивим местима за публику – гледаоце.

Pogledajte katalog namenskog obeležavanja